Ice cream & Toppings

IMG_6354Lizzy schept voor u heerlijk ambachtelijk gemaakt ijs, die vol van smaak en vast van structuur is zonder chemische additieven. Bij Lizzy gaat het niet om het klassieke ijsje op een hoorntje. Je ervaart een persoonlijk verwen avontuur en grote vrijheid bij de keuze van je ijsje. Bovendien kan je jouw ijsje pimpen met tal van originele toppings.

Het assortiment is uiterst breed. Enerzijds zijn er de klassieke smaken zoals vanille, chocolade, aardbei, banaan, pistache, stracciatella,… Maar daarnaast heeft Lizzy ook heerlijke sorbets zoals passievrucht, mango, groene appel en nog meer van dat lekkers! Probeer je liever eens een specialere smaak zoals exotisch fruit, bloemenijs, basilicum of mojito sorbet? Ook dan ben je aan het juiste adres. Een calorie- arm toetje kan ook, hiervoor voorziet Lizzy yoghurtijs. Ook diabetici kunnen zorgeloos genieten van vanille bourbon ijs op basis van stevia. Kortom, voor elk wat wils bij lizzy in the sky.

Je kan je ijsje personaliseren naar jouw eigen smaak met tal van originele toppings. Denk hierbij maar aan verse brownie, cookies of oreo koekjes. Om kleur te geven zijn er ook m&m’s, cuberdons, jelly bears en andere snoepjes. Gezonde maar overheerlijke toppings zoals bessen, frambozen en andere fruitsoorten heeft Lizzy ook in de aanbieding. Snoepspikkels, hagelslag, bresiliennenootjes en speculaas zorgen voor een extra smaakje.

De sausjes van het huis (warme chocolade, coulis van passievrucht of framboos,..) zorgen dan weer voor een vloeibare kers op de taart, of beter gezegd het ijs!