Over Ons

Welkom bij Lizzy in the sky with diamonds… 

Foodtruck lizzy en bram

Onze foodtruck met een ruim aanbod ambachtelijke desserten waar het draait om een goed gevoel, genieten en gezelligheid. 

Onze foodtruck is een blauwe, dromerige oldtimer caravan; gevuld vol (h)eerlijke desserten. Ons ambachtelijk ijs, huisgemaakte pannenkoeken, taarten, cupcakes, fruitsalades, chocomousse en tiramisu zorgen voor een intens verwenavontuur. 

Wij zijn Lizzy (°86) en Bram (°85) en besloten in het voorjaar van 2015 om het wat over een andere boeg te gooien na een wereldreis van één jaar in Centraal – en Zuid Amerika. 

Lizzy droomde ervan om haar passies voor desserten en mensen laten genieten op feestjes en festivals te verenigen in een foodtruck. 
Zo werd ‘Lizzy in the sky with diamonds’ geboren; onze foodtruck waar de desserten schitteren als diamanten en het onze missie is om jong en oud naar de zevende hemel te brengen. 
 
In 2020 en 2022 kwamen onze grootste fans ter wereld; onze kids Marlo en Roxan die aan de zijlijn mee aanmoedigen en er graag bij zijn om een nieuw dessertje te proeven. 
 
Onder het motto ‘pluk de dag, geniet met al je zintuigen en verwen jezelf’ kijken wij ernaar uit om bij jullie langs te komen.